Σάββατο, Ιουλίου 16, 2016

Erdogan: Εκκαθάριση του στρατού μετά την προδοσία

Ολική εκκαθάριση των ενόπλων δυνάμεων από τα στοιχεία που προκάλεσαν την "προδοσία" κατά της χώρας υποσχέθηκε στο διάγγελμά του ο πρόεδρος της Τουρκίας από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπως το μετέδωσε και το μετέφρασε η ΕΡΤ, λέγοντας πως "θα την πληρώσουν πολύ ακριβά". Είπε πως "δεν έχουν καταλάβει ότι δεν πρόκειται για την παλιά Τουρκία". Φωτογράφισε άλλωστε τον αυτοεξόριστο ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, μιλώντας για "εντολές από την Πενσυλβάνια" των ΗΠΑ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι "αυτή τη στιγμή πάνω από το αεροδρόμιο πετούν F-16. Για ποιο λόγο αγοράσαμε αυτά τα αεροσκάφη; Για να υπερασπιστούμε τη χώρα εναντίον των εχθρών. Αυτοί όμως πετούν τώρα με τα αεροσκάφη αυτά και εμποδίζουν τους ταξιδιώτες να προσγειωθούν, και απειλούν τον Πρόεδρο της χώρας".

"Υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση και εκλεγμένος Πρόεδρος. Είμαστε επί του καθήκοντος" είπε ο Ερντογάν, για να συμπληρώσει: "Το τέλος θα είναι αίσιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin