Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

Η Ελλάδα θα εξέλθει από το μνημόνιο μέχρι το Πάσχα

Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα και τις προοπτικές για έξοδο από το μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι η έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο είναι μια πολύ μεγάλη ελπίδα.

Είπε ότι η σημερινή Κυβέρνηση στην Ελλάδα διαπραγματεύτηκε σκληρά έχοντας στην πλάτη της δύο μνημόνια πολύ σκληρότερα προσπαθώντας να προφυλάξει τους Έλληνες πολίτες από την καταστροφική συμφωνία του πρώτου και του δευτέρου μνημονίου. " Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει φτάσει πλέον σε σημείο να έχει πετύχει όλα εκείνα τα οποία υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνει η αξιολόγηση και όπως ξέρετε τα μηνύματα είναι αρκετά ευχάριστα και φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο", ανέφερε.
Πηγή: ΓΤΠ, ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin