Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016

Στον Προμαχώνα κατασκήνωσαν αγρότες του νομού Σερρών

Στον Προμαχώνα κατασκήνωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση, όσο και για το φορολογία των αγροτών.

Περισσότερα από 700 τρακτέρ βρίσκονται συγκεντρωμένα στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, ενώ το Σάββατο αναμένονται άλλα 150 τουλάχιστον, επεσήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Παύλος Αραμπατζής. Τόνισε δε ότι η ουρά πολλών χιλιομέτρων που έχει σχηματιστεί στην είσοδο της Ελλάδας δεν οφείλεται στους αγρότες, αλλά στο γεγονός ότι η έλλειψη προσωπικού στο τελωνείο της χώρας μας δεν ευνοεί την άμεση εξυπηρέτηση των οδηγών νταλικών που θέλουν να πατήσουν επί ελληνικού εδάφους.

Όπως ο ίδιος μας διευκρίνισε, τα τρακτέρ είναι παρατεταγμένα στο πάρκινγκ στον Προμαχώνα και σημείωσε ότι οι αγρότες δεν έχουν πρόθεση να κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδας με την Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin