Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018

Ερντογάν: Η ΕΕ κούρασε την Τουρκία, ίσως λάβουμε αποφάσεις

Η ΕΕ κούρασε την Τουρκία, ίσως λάβουμε αποφάσεις
Η ΕΕ κούρασε την Τουρκία σοβαρά και αυτό ίσως μας οδηγήσει σε μια απόφαση, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.


Ο Γάλλος Πρόεδρος είπε από την πλευρά του ότι θέλουν ένα μέλλον με την Τουρκία εντός της ΕΕ. Κατά τη συνέντευξη τύπου προκλήθηκε ένταξη μεταξύ του Τούρκου Προέδρου και Γάλλου δημοσιογράφου όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε όπλα που στάλθηκαν στη Συρία. Ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον Γάλλο δημοσιογράφο ότι μιλάει με το στόμα της οργάνωσης FETO (κίνημα Γκιουλέν).

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας είπε ότι “ασφαλώς αυτό όπως έχει κουράσει σοβαρά εμά το ίδιο κούρασε και τον λαό. Ίσως αυτό μας οδηγήσει κατευθείαν σε μια απόφαση. Δεν έχουμε και πολύ διάθεση να λέμε συνεχώς ‘σας παρακαλούμε εντάξτε μας’. Αυτό το λέω από την Γαλλία, απευθύνομαι από τη Γαλλία”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι άνοιξαν 16 κεφάλαια από τα 35 αλλά δεν έκλεισαν. Ο Γάλλος Πρόεδρος είπε από την πλευρά του ότι η ΕΕ δεν συμπεριφέρθηκε πάντοτε καλά στην Τουρκία. “Θέλουμε ένα μέλλον με την Τουρκία εντός της ΕΕ”, ανέφερε.
 [riknews.com.cy]
 5/1/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin