Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Τουλάχιστον 42 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό στη Συρία

Το [λεγόμενο] "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"  ανακοίνωσε σήμερα ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή που πιστεύεται ότι διεξήγαγε ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός εναντίον μιας φυλακής του ISIS στην ανατολική Συρία.



Ο συνασπισμός επεσήμανε ότι θα ερευνήσει την καταγγελία όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Παρατηρητήριο σημείωσε ότι η αεροπορική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας εναντίον ενός κτιρίου στην πόλη αλ Μαγιαντίν, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως φυλακή. Τουλάχιστον 42 πολίτες αιχμάλωτοι του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν, όπως και 15 τζιχαντιστές.

Ο συριακός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός al Ikhbariya, επικαλούμενος τον ανταποκριτή της στην Ντέιρ αλ Ζορ, μετέδωσε ότι αεροσκάφη του συνασπισμού κατέστρεψαν το κτίριο το οποίο το ΙΚ χρησιμοποιούσε ως φυλακή. Τόνισε μάλιστα ότι στο κτίριο υπήρχε «μεγάλος αριθμός αμάχων».

Ο συνταγματάρχης Ράιαν Ντίλον, εκπρόσωπος του συνασπισμού, δήλωσε: «Όπως και με όλες τις καταγγελίες, θα την εξετάσουμε»...
 newsbeast.gr
 27/6/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin