Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017

Τουρκία: θα συμπεριφερόμαστε όπως μας συμπεριφέρονται

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για μη έκδοση των οκτώ τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία, θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις Αθήνας - Άγκυρας, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ.


Πρόσθεσε ότι η Άγκυρα έστειλε ξανά φάκελο στην Ελλάδα, με αίτημα την έκδοσή τους, υποστηρίζοντας ότι το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό.

Σχολιάζοντας τη μη έκδοση μελών του Κινήματος Γκιουλέν, που φέρονται να εμπλέκονται στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ο Μποζντάγ ανέφερε ότι από εδώ και πέρα η Τουρκία θα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο άλλες χώρες της συμπεριφέρονται.

Τόνισε ότι κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Τουρκία, θα ζητηθεί η έκδοση των πραξικοπηματιών στρατιωτών, σημειώνοντας ότι το Βερολίνο θα πρέπει να τους εκδώσει χωρίς δισταγμό στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.
  riknews.com.cy
31/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin