Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Εστησαν τα πρώτα μπλόκα στους δρόμους οι αγρότες

Από το γεφύρι της Άρτας ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Αγρότες και κτηνοτρόφοι με 50 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν στο γεφύρι, στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και έστησαν μπλόκο στην Ιόνια Οδό, στην έξοδο για την πόλη της Άρτας.


Λίγο νωρίτερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Κομπότι, με τρακτέρ έκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα την Ιόνια Οδό στην έξοδο για την κωμόπολη και στην συνέχεια συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας.

Στις πλατείες των χωριών τοποθετούν τα τρακτέρ οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας, καθώς την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, το πρωί θα αναχωρήσουν για το μπλόκο της Νίκαιας, αφού προηγηθούν προσυγκεντρώσεις και στους δύο νομούς.

Στον νομό Τρικάλων έχουν προγραμματιστεί δύο προσυγκεντρώσεις, μία στο Μεγαλοχώρι και μία στη Φαρκαδόνα, ενώ στον νομό Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στην Ιτέα. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι ενημερωτικές επισκέψεις σε χωριά των νομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin