Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2016

Οι αρχές εξετάζουν μια σειρά από σενάρια για το τι γύρευε ο Άνις Άμρι στο Μιλάνο

Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό γιατί έβαλε τέλος στη φυγή του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο, η Ιταλία διερωτάται σήμερα για ποιον λόγο κατέφυγε στα βόρεια προάστια του Μιλάνου ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στην Ευρώπη.


Προφανώς, δεν φτάνει κανείς κατά τύχη στο Σέστο Σαν Τζοβάνι, μια πρώην εργατική συνοικία 80.000 κατοίκων, όπου σκοτώθηκε ο Άνις Άμρι αφού άνοιξε πυρ εναντίον δύο Ιταλών αστυνομικών σε έναν έλεγχο ρουτίνας.

Εκτός των άλλων στην περιοχή αυτή, που είναι συγκοινωνιακός κόμβος, η παρουσία της αστυνομίας είναι πάντα έντονη.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός στον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί τον Άμρι, στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, είναι επίσης το τέρμα μιας γραμμής του μετρό και αφετηρία πολλών λεωφορείων με τα οποία μετακινούνται καθημερινά πολλοί αλλοδαποί.

Πούλμαν αναχωρούν από εκεί για την Ισπανία, το Μαρόκο, την Αλβανία ή τη νότια Ιταλία. Στους αστυνομικούς που του ζήτησαν τα χαρτιά του ο νεαρός Τυνήσιος είπε ότι δεν τα είχε μαζί του και ισχυρίστηκε ότι ήταν Καλαβρέζος.
 -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin