Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Boris Johnson : Η Βρετανία εκτός ΕΕ θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην Ευρώπη

Η Βρετανία μπορεί να διαδραματίσει ακόμη μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην Ευρώπη παρά την έξοδό της από την ΕΕ, ανέφερε ο Μπόρις Τζόνσον στις πρώτες δηλώσεις του από το Φόρεϊν Όφις -άποψη που, κατά τα λεγόμενά του, συμμερίζονται και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το ότι αποχωρούμε από την ΕΕ, δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσουμε από την Ευρώπη, λέει ο «στρατηγός» του Brexit που βρέθηκε προς έκπληξη όλων στα ηνία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του γεγονότος ότι αποχωρούμε από την ΕΕ και των σχέσεών μας με την Ευρώπη, οι οποίες θα ενισχυθούν» υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους μπροστά από το υπουργείο (ακολούθησε ομιλία του στο προσωπικό του Φόρεϊν Όφις εντός του υπουργείου).

«Σίγουρα θα πραγματώσουμε τη βούληση των πολιτών όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα, όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα εγκαταλείψουμε την Ευρώπη» προσέθεσε.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin