Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Ο Ahmet Davutoğlu χάνει πρωθυπουργία και αρχηγία του ΑΚΡ

O τουρκικός Τύπος προβάλλει εκτενώς τις χθεσινές πολιτικές εξελίξεις από την χθεσινοβραδινή συνάντηση Ερντογάν –Νταβούτογλου διάρκειας μιας ώρας και 40 λεπτών στην οποία φαίνεται ότι αποφασίστηκε η διενέργεια έκτακτου συνεδρίου του ΑΚΡ και μάλιστα πριν την περίοδο του Ραμαζανίου στο οποίο ο  Νταβούτογλου δεν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΑΚΡ.

Σήμερα στις 11.00 π.μ θα υπάρξει συνάντηση Νταβούτογλου με την Επιτροπή Κεντρικής Διοίκησης του ΑΚΡ και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου κατά την οποία ο Νταβούτογλου αναμένεται να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία στο Συνέδριο του Κόμματος και ότι θα αποχωρήσει προσεχώς και από την Πρωθυπουργία. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου σύμφωνα με την Hurriyet είναι η 22α Μαϊου.

Η Hurriyet αναφέρει ότι εκτός από την απομάκρυνση του από την αρχηγία του ΑΚΡ ο Νταβούτογλου θα απομακρυνθεί και από την Πρωθυπουργία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin