Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Κάμερον: Όσες μουσουλμάνες δεν μαθαίνουν αγγλικά, να απελαύνονται

Oι μουσουλμάνες οι οποίες δεν χειρίζονται επαρκώς την αγγλική γλώσσα θα μπορούσαν στο εξής να απελαύνονται από τη Μεγάλη Βρετανία, προειδοποίησε ο συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, απειλή που έχει στόχο, σύμφωνα με τον ίδιο, να εξαλείψει τα φαινόμενα διακρίσεων λόγω του φύλου εντός της μουσουλμανικής κοινότητας.

«Εφεξής, θα λέμε: εάν δεν βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τη γλώσσα, αυτό θα μπορούσε να ζημιώσει τη δυνατότητά σας να παραμείνετε στη Μ. Βρετανία. Αυτό θα βοηθήσει τους άνδρες που εμποδίζουν τις συντρόφους του να ενσωματωθούν, να κατανοήσουν ότι υπάρχουν επιπτώσεις», έγραψε ο Ντέιβιντ Κάμερον σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Times.

Πολλοί μουσουλμάνοι έχουν δημιουργήσει «μια ανησυχητική εικόνα ενός διαχωρισμού με βάση το φύλο, μιας επιτηδευμένης διάκρισης και μιας επίσης επιτηδευμένης κοινωνικής απομόνωσης», σύμφωνα με τον κ. Κάμερον.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μειοψηφία των ανθρώπων που επιδεικνύει αυτού του είδους την οπισθοδρομική συμπεριφορά, που ασκεί τέτοιου είδους επιβλαβείς ελέγχους στις συζύγους τους, τις αδελφές τους και τις κόρες τους» προσέθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin