Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018

Ορμπάν: Η Ε.Ε. να εγκαταλείψει τον εφιάλτη των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης

Η Ε.Ε. να εγκαταλείψει τον εφιάλτη των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εγκαταλείψει τους «ψευδαισθητικούς εφιάλτες» των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, δήλωσε ο δεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα προασπιστεί τις χριστιανικές αξίες του έθνους του και θα αγωνιστεί εναντίον των ποσοστώσεων μετεγκατάστασης προσφύγων της Ε.Ε.

Ο κ. Ορμπάν επανεξελέγη στον πρωθυπουργικό θώκο για τρίτη συνεχόμενη τετραετία τον περασμένο μήνα και είναι ήδη ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην μετά «υπαρκτού σοσιαλισμού» ιστορία της Ουγγαρίας.
Στην πρώτη ομιλία που εκφώνησε ενώπιον του νέου κοινοβουλίου, το οποίο τον εξέλεξε πρωθυπουργό και επίσημα, ο Βίκτορ Ορμπάν υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνησή του θα οικοδομήσει μια «χριστιανική δημοκρατία»...

 ...«(Η ΕΕ) πρέπει να εγκαταλείψει τους ψευδαισθητικούς εφιάλτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Ως πρώτο βήμα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για το θέμα της μετανάστευσης»
 naftemporiki.gr
 10/5/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin