Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

Ντάισελμπλουμ: Είχαμε καλά νέα για την Ελλάδα

Γερούν Ντάισελμπλουμ
«Καλά νέα» για την Ελλάδα που δείχνουν τη «δέσμευση» όλων των πλευρών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, σήμερα στις Βρυξέλλες.


«Είχαμε καλά νέα για την Ελλάδα. Οι θεσμοί γύρισαν από την αποστολή στην Αθήνα και χάρη στη σκληρή δουλειά των ομάδων τους και σίγουρα των ελληνικών αρχών επιτεύχθηκε συμφωνία σε υπηρεσιακό επίπεδο σε ό,τι αφορά τις προϋποθέσεις του προγράμματος» σημείωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ότι τα επόμενα βήματα αφορούν την εφαρμογή από την Ελλάδα όλων των συμφωνηθέντων προαπαιτούμενων δράσεων.

Όπως ανέφερε το μεγαλύτερο μέρος της νομοθέτησης θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα και τα υπόλοιπα στις αρχές της επόμενης χρονιάς, επιτρέποντας στους θεσμούς να ολοκληρώσουν την έκθεσή τους για την εφαρμογή των προαπαιτούμενων πριν από το επόμενο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου. «Πολύ καλά νέα που δείχνουν τη δέσμευση όλων των πλευρών» ανέφερε ο Γ. Ντάισελμπλουμ.
 [newsbeast.gr]
 4/12/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin