Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

Υπεράσπιση Χεζμπολάχ από τον πρόεδρο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του Λιβάνου
Ο πρόεδρος του Λιβάνου εμφανίστηκε να υπερασπίζεται τη Χεζμπολάχ ως απαραίτητη για την αντίσταση στο Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση του Αραβικού Συνδέσμου που κατηγορεί την οργάνωση για τρομοκρατία και σημειώνει πως συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού του Λιβάνου.


«Η στοχοποίηση από το Ισραήλ συνεχίζεται και είναι δικαίωμα των Λιβανέζων να αντιστέκονται σε αυτήν και να ματαιώνουν τα σχέδιά της με όλα τα διαθέσιμα μέσα», ανέφερε στο τουίτερ το γραφείο του προέδρου Μισέλ Αούν.

Ο Αραβικός Σύνδεσμος πραγματοποίησε χθες έκτακτη σύνοδο για να συζητήσει την αποκαλούμενη ιρανική ανάμειξη στις αραβικές χώρες και κατηγόρησε τη σύμμαχο της Τεχεράνης Χεζμπολάχ για τρομοκρατία.

Ο Αούν είπε πως ο Λίβανος δεν μπορεί να δεχθεί υπαινιγμούς πως η κυβέρνησή του είναι εταίρος σε τρομοκρατικές ενέργειες, σύμφωνα σε ένα άλλο τουίτ μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Άχμετ Αμπού Γκέιτ στη Βηρυτό.

Ο Αμπούλ Γκέιτ είπε στη Βηρυτό πως κανείς δεν κατηγορεί την κυβέρνηση του Λιβάνου για τρομοκρατία και κανείς δεν θέλει να βλάψει τον Λίβανο.
 in.gr
 20/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin