Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βασιλιά Σαλμάν και τον Πρίγκιπα Διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε να τάσσεται υπέρ των εκκαθαρίσεων
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε να τάσσεται υπέρ των εκκαθαρίσεων που εξαπέλυσε ο μέλλων μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας στο βασίλειο, σε μια προσπάθεια να εδραιώσει την εξουσία του—την εκστρατεία του «κατά της διαφθοράς», στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας, πρώην υπουργοί καθώς και ισχυροί επιχειρηματίες.


Ο Τραμπ, που καλλιεργεί πολύ θερμότερες σχέσεις με το Ριάντ απ' ό,τι ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα, τόνισε σε αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βασιλιά Σαλμάν και τον Πρίγκιπα Διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας», μετά τις μαζικές συλλήψεις που επισήμως έχουν στόχο την πάταξη της διαφθοράς στους κόλπους της πάμπλουτης ελίτ της χώρας.

Ο Τραμπ έκρινε ότι ο Σαουδάραβας βασιλιάς και ο πρίγκιπας διάδοχος «ξέρουν ακριβώς τι κάνουν» και πρόσθεσε: «Κάποιοι από αυτούς που μεταχειρίζονται σκληρά "άρμεγαν" τη χώρα τους για χρόνια!».
  [zougla.gr]
 7/11/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin