Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

Βρετανία: Η απειλή μιας επίθεσης στη Βρετανία είναι άνευ προηγουμένου, προειδοποιεί ο επικεφαλής της MI6

Η απειλή μιας επίθεσης «χωρίς προηγούμενο» πλανάται πάνω από τη Βρετανία εξαιτίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και του πολέμου που μαίνεται στη Συρία, προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας της Βρετανίας, Άλεξ Γιάνγκερ.

«Το επίπεδο της απειλής είναι χωρίς προηγούμενο. Η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών και οι υπηρεσίες ασφαλείας απέτρεψαν 12 τρομοκρατικές συνωμοσίες στη Βρετανία από τον Ιούνιο του 2013», δήλωσε ο αρχηγός της MI6 σε μια σπάνια συνέντευξη σε δημοσιογράφους από τα κεντρικά της MI6 στην καρδιά του Λονδίνου.

«Τη στιγμή που εγώ μιλάω, οι άκρως οργανωμένες δομές σχεδιασμού επιθέσεων στο εξωτερικό του Ντάες (ISIS), παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν τη στρατιωτική απειλή, καταστρώνουν συνωμοσίες προκειμένου να διαπράξουν βίαιες ενέργειες εναντίον της Βρετανίας και των συμμάχων μας χωρίς καν να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τη Συρία».
 huffingtonpost.gr
8/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin