Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Τουρκία: Η ΤΑΚ ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή βομβιστική επίθεση

"Οι δύο σύντροφοί μας έπεσαν ηρωικά σαν μάρτυρες σε αυτή την επίθεση", ανέφεραν οι ΤΑΚ σε ανακοίνωσή τους στην οποία ανέλαβαν την ευθύνη της αιματηρής επίθεσης.


Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (TAK), μια ριζοσπαστική οργάνωση που πρόσκειται στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη διπλή επίθεση που προκάλεσε 38 θανάτους και 155 τραυματισμούς στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης χθες.

Δύο μέλη των TAK «διενήργησαν με σχολαστικότητα τη διπλή ταυτόχρονη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:30 (21:30 ώρα Ελλάδας) μπροστά στο στάδιο Vodafone Arena και το πάρκο Macka", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η οργάνωση. "Οι δύο σύντροφοί μας έπεσαν ηρωικά σαν μάρτυρες σε αυτή την επίθεση", πρόσθεσαν οι TAK.

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι, ανάμεσά τους 30 αστυνομικοί, σκοτώθηκαν στις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις αρχές.
 kathimerini.com.cy
11/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin