Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Ρωσικό υπ.Άμυνας: “Δολοφονία η επίθεση στο στρατιωτικό νοσοκομείο”

Ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμύνης Ιγκόρ Κανάσένκοφ, δήλωσε ότι η επίθεση κατά της κινητής νοσοκομειακής μονάδας στο Χαλέπι, "δεν συνιστά παραβίαση των διεθνών ανθρωπιστικών κανόνων εκ μέρους των μερών, αλλά μία εκ των προτέρων προετοιμασμένη ψυχρή δολοφονία".


Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι "τρομοκράτες/μαχητές" της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης έπληξαν στο Χαλέπι την κινητή (ρωσική) στρατιωτική νοσοκομειακή μονάδα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο στρατιωτικοί γιατροί και να τραυματισθεί ένας ακόμη. Επίσης, τραυματίσθηκαν ντόπιοι κάτοικοι που περίμεναν να εξετασθούν.

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) αργότερα ανακοίνωσε ότι, οι επιθέσεις κατά του νοσοκομείου στο Χαλέπι, επιβεβαιώνουν την ανικανότητα των μερών να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους σε σχέση με την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti.
[greece-russia2016.gr]
6/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin