Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

Ινδία: Τέλος στις έρευνες για τους επιζώντες από την κατάρρευση της γέφυρας

 Οι ινδικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχουν πλέον επιζώντες από την κατάρρευση μιας ανισόπεδης οδογέφυρας στην Κολκάτα (πρώην Καλκούτα), που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι και συνέλαβαν πέντε εργαζόμενους της κατασκευαστικής εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες οικοδόμησης της γέφυρας.

Οι ομάδες διάσωσης απεγκλώβισαν σχεδόν 100 τραυματίες που τους είχαν καταπλακώσει όγκοι τσιμέντου και δοκάρια μετά την κατάρρευση τμήματος της οδογέφυρας χθες το πρωί.

"Οι επιχειρήσεις διάσωσης έχουν σχεδόν τερματιστεί καθώς δεν υπάρχουν πλέον επιζώντες. Προσπαθούμε να ανασύρουμε μία σορό από ένα φορτηγό που έχει καλυφθεί από τα χαλάσματα" δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής Δύναμης Επέμβασης για την αντιμετώπιση Καταστροφών (NDRF), ο Ανίλ Σεκαγουάτ, ο οποίος διευκρίνισε ότι προς το παρόν ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin