Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Μηνύει τον εισαγγελέα ο δικηγόρος του Αμπντεσλάμ

Ο δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, δήλωσε σήμερα, Κυριακή, ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Γάλλου Γενικού Εισαγγελέα που αποκάλυψε την προσωπική μαρτυρία του πελάτη του, ότι δηλαδή, σχεδίαζε να ανατιναχθεί μαζί με άλλα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Μιλώντας δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του Αμπντεσλάμ στη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής στις Βρυξέλλες, ο Σβεν Μέρι κατηγόρησε το Γάλλο εισαγγελέα που ηγείται των ερευνών για την τρομοκρατία, ότι παραβίασε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα της ερευνητικής διαδικασίας των δικαστικών αρχών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Αυτό δε μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι,” δήλωσε ο Μέρι στο βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο RTBF. Ωστόσο, το δικηγορικό γραφείο του δε στάθηκε δυνατό να σχολιάσει την πληροφορία αυτή, ενώ το τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε ότι ο Μέρι θ' αρχίσει τις κατάλληλες δικαστικές διαδικασίες, τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin