Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Συντριβή αεροσκάφους στο Ροστόφ της Ρωσίας-Κύπριος ο πιλότος

Αεροσκάφος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας Flydubai,συνετρίβη τα ξημερώματα κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Ροστόφ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 55 επιβάτες και τα επτά μέλη του πληρώματος.

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 εκτελούσε πτήση από το Ντουπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς το Ροστόφ της Ρωσίας.
Γύρω στις τρεις παρά δέκα, ώρα Κύπρου, το αεροσκάφος συνετρίβη, ενώ επιχειρούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ροστόφ, σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας στον αεροδιάδρομο, εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης.

Στην συνέχεια το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ανάμεσα στα θύματα περιλαμβάνονται τέσσερα παιδιά.
Όπως μεταδίδεται, οι περισσότεροι επιβάτες είναι Ρώσοι.

Ο Πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ζήτησε από τις αρχές τους προσφερθεί κάθε βοήθεια.

Αίτια συντριβής

Η Επιτροπή Διερεύνησης της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι εστιάζεται σε ανθρώπινο λάθος ή τεχνικό πρόβλημα ως τις πιθανότερες αιτίες της αεροπορικής τραγωδίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Προς το παρόν, δήλωσε εκπρόσωπος της επιτροπής, διερευνούμε δύο βασικές θεωρίες για την συντριβή του αεροσκάφους στο Ροστόφ, λάθος του πιλότου σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες ή τεχνική βλάβη.

Κύπριος ο πιλότος;

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ρωσικό δίκτυο, το Russia Today, ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν Κύπριος.
Ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν και έντεκα ξένοι υπήκοοι, από την Κολομβία, την Κιργισία, την Ισπανία και τις Σεϋχέλλες.
 kathimerini.com.cy
19/3/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin