Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

Έντονη κριτική στην ΕΡΤ ασκεί η αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung σε άρθρο με τίτλο «Ο σταθμός σε ανοικτό κόκκινο χρώμα»

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: «Ακριβώς δυο χρόνια μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ η κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς υπό τον Αλέξη Τσίπρα υλοποίησε μια από τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Η ΕΡΤ ξανάνοιξε, επαναπροσλαμβάνοντας τους 2.656 εργαζομένους, οι οποίοι είχαν απολυθεί στις 11 Ιουνίου του 2013, και με όλους τους ανθρώπους της ΝΕΡΙΤ.

Στην πρεμιέρα της ΕΡΤ, στις έξι το πρωί της 12ης Ιουνίου, ο Αγγελίδης πέτυχε στην εκπομπή του ποσοστό τηλεθέασης 22%. Πλην όμως το συνολικό ποσοστό τηλεθέασης της ΕΡΤ πολύ σύντομα ακολούθησε μια μόνο κατεύθυνση: προς τα κάτω.

Την Παρασκευή το ποσοστό τηλεθέασης της ΕΡΤ1 έφθασε στο ισχνό 4,4% και βρέθηκε κάτω από το αντίστοιχο ποσοστό των υπολοίπων έξι ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας στην Ελλάδα. Μόνο αγαπητοί δημοσιογράφοι, που έφερναν ποσοστά στην ΕΡΤ, όπως ο Αγγελίδης, κρατούσαν με γενναιότητα.

Η αιτία: ο Αγγελίδης είναι ένας αναγνωρισμένος αριστερός. Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να μη συμπορεύεται με τον Τσίπρα και τους συν αυτώ μετά τη θεαματική μεταβολή του κ. Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι από επίμονο πολέμιο του μνημονίου σε υποστηρικτή του. Σε πολλούς τηλεθεατές άρεσε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin