Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2016

Barack Obama: Προτεραιότητα των ΗΠΑ η εξάλειψη του Ισλαμικού Κράτους

Πρώτη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της Ουάσιγκτον είναι η εξάλειψη του Ισλαμικού Κράτους, διεμήνυσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

Σε ομιλία προς το αμερικανικό έθνος, ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι τόσο η Αλ Κάιντα όσο και το Ισλαμικό Κράτος αποτελούν άμεση απειλή.

Μια χούφτα τρομοκρατών, πρόσθεσε, που δεν δίνει καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή, ούτε για τη δική τους, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε ότι μαχητές σε καρότσες φορτηγών και διεστραμμένες ψυχές που συνωμοτούν σε διαμερίσματα ή σε γκαράζ, συνιστούν τεράστιο κίνδυνο για τους πολίτες και πρέπει να αναχαιτιστεί η δράση τους.

Χαρακτηρίζοντας ψέμα ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι αντιπρόσωπος μιας μεγάλης θρησκείας, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι οι τζιχαντιστές πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αυτό που είναι. Δηλαδή, φονιάδες και φανατικοί, τους οποίους, όπως τόνισε, πρέπει να ξεριζώσουμε, να κυνηγήσουμε και να καταστρέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin