Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία κατά την περίοδο των εορτών

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία
Οι γερμανικές αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στις χριστουγεννιάτικες αγορές σε ολόκληρη τη χώρα έναν χρόνο μετά την φονική επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, την ώρα που η καγκελάριος της χώρας Άγγελα Μέρκελ βρίσκεται στο στόχαστρο επικρίσεων από τους συγγενείς των θυμάτων σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση.


Ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος, υποψήφιος για χορήγηση ασύλου η αίτηση του οποίου απορρίφθηκε κι ο οποίος, όπως αποδείχθηκε είχε διασυνδέσεις με ισλαμιστές, έκλεψε ένα φορτηγό την 19η Δεκεμβρίου, σκότωσε τον οδηγό και κατόπιν έπεσε με αυτό πάνω σε πλήθος ανθρώπων σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Από την επίθεση, 11 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Περίπου 2.600 χριστουγεννιάτικες αγορές άνοιξαν εκ νέου τις πύλες τους για τους καταναλωτές στα τέλη Νοεμβρίου υπό την αυξημένη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και την εγκατάσταση τσιμεντένιων εμποδίων με στόχο την προστασία των πολιτών.
 newsbeast.gr
 16/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin